APOCALIPSA

Rate this posting:
{[['']]}


                Sfârșitul lumii, Apocalipsa, Armageddon sau cum vreți voi să-i mai ziceți a fost  “programat” de mayași  pe data de 21.12.2012. Toată lumea a devenit obsedată dintr-o dată de această prezicere a mayaşilor. Internetul şi mass-media parcă au explodat în ultimele luni cu fel de fel de articole, studii și specialiști care mai de care, cu preziceri și chiar amânări al acestui  “eveniment” . În ultima perioadă nu mai poți deschide televizorul că imediat ești asaltat de programele TV care nu fac altceva decât să îți îmbolnăvească mintea cu aceeași idee.
                 Însă hai să ne gândim puțin. Dacă mayaşii sunt atât de buni în preziceri (sau mai bine spus ERAU), astăzi încă mai existau ca popor. Deci tind să cred că ceva nu se leagă.
                 În tot acest tam-tam există două variante: fie mayașii au avut dreptate când au făcut acest calendar și viața de pe planeta nostră va dispărea, fie e farsa anului, a secolului sau poate chiar a mileniului. Trolling la nivel maxim! Ce ziceţi de asta?
                 În fine, am vorbit destul despre asta. Până data viitoare eu vă urez numai de bine și să sperăm că vom mai prinde şi ziua de mâine pentru ca eu să scriu, iar voi să citiți. Voie bună!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu