CELE MAI ASTEPTATE JOCURI DIN 2013

Rate this posting:
{[['']]}


               Anul acesta, marii dezvoltatorii de jocuri continuă seriile de succes care au atras milioane de fani şi care se număra printre cele mai aşteptate lansări în lumea IT. Iată cele mai aşteptate jocuri ale lui 2013:
1.       Grand Theft Auto 5
Anunţat doar pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 (din păcate) pentru al doilea trimestru al lui 2013, GTA V promite cea mai curprinzătoare lume prezentată până acum în jocurile Grand Theft Auto, cu un număr impresionant de autovehicule noi și o poveste destul de savuroasă.
2.      Metal Gear Rising: Revengeance
Acţiunea noului joc are loc la 4 ani după MGS 4, iar Revengeance îl are ca erou principal pe Raiden. Jocul soseşte în luna februarie 2013 pe PS3 şi Xbox 360.
3.      BioShock Infinite
După două jocuri în care acţiunea se desfăşoară pe fundul oceanului, BioShock Infinite va ridica jucătorii la ceruri, într-un oraş plutitor, în 26 martie, pe PC, PS3 si Xbox 360.
4.      God of War: Ascension
Exclusiv pentru PS3, cel mai nou titlu din seria God of War soseşte în martie 2013, cu un sistem de multiplayer şi 3D stereoscopic.
5.      Dead Space 3
Lupta împotriva Necromorphilor continuă cu Dead Space 3, pe PC, PS3 si Xbox 360. Jocul va fi lansat în data de 8 februarie şi eroii principali vor fi Isaac Clarke şi John Carver.
În scurt timp urmează a fi lansate două dintre cele mai adorate titluri: Devil May Cry 5 (25 ianuarie) și The Elder Scrolls V: Dragonborn (30 ianuarie) așa că nu-mi mai rămâne decât să vă urez gaming plăcut în noul an!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu