JOCURILE ANULUI 2012 - UN TOP PERSONAL

Rate this posting:
{[['']]}


                Pentru că acum câteva zile v-am prezentat unele din cele mai așteptate jocuri ale anului 2013, în continuare aș vrea să vă prezint topul celor mai bune jocuri din 2012 după aprecierea mea după cum urmează:
8.WRC 3 – un joc bun însă mult inferior lui Dirt 3.
7.Need for Speed Most Wanted 2012 – Vâlva care s-a creat în jurul acestui joc mult așteptat nu a făcut decât să nemulțumească fanii acestei serii. Prin renunțarea la mai multe opținui care au consacrat acest joc cei de la EA și-au pus întreaga comunitate de gameri în cap.
6.Call of Duty-Black Ops II – față de versiunea precedentă (Call of Duty: Modern Warfare) acest joc a suferit numeroase schimbări...și nu în bine. Senzația nu mai este una de alertă și suspans, gameplay-ul s-a mai diluat.
5.Medal of Honor-Warfighter – încă de la seriile mai vechi Medal of Honor ne-a obișnuit cu mici îmbunătățiri  de la serie la serie, iar aceasta nu face excepție. Un gamepaly cam scurt totuși.
4.Sleeping Dogs – un joc care ne amintește de toate clișeele știute despre China: kung-fu, triade, mâncare dubioasă, etc. Un joc care merită jucat.
3.Dirt 3 Showdown – cei de la Codemaster și-au arătat adevărata valoare prin crearea acestui joc. O experiență unică, incitantă și competitivă, care cu siguranță va scoate la iveală Ken Block-ul din tine.
2.Max Payne 3 – o poveste verosimilă și un gameplay de invidiat, cu asta a defilat Max Payne 3 în 2012. Acum “bătrânul” Max are o mobilitate mai bună decât în precedentul joc nemaiavând impresia că mânuiești o scândură. În orice caz, am numai cuvinte de laudă pentru acest joc.
1.Hitman Absolution sau Assassin’s Creed III – aici nu mă pot hotărâ deloc. Ambele m-au atras de la bun început.  Au un gameplay foarte diversificat si activ, implicând persoana din fața monitorului  în sipritul jocului și credeți-mă, pe mine m-au țintuit în fața calculatorului, adunând aproximativ 12 ore de gameplay....pentru fiecare. Așadar, în acest caz, balanța este egală.

Acestea fiind spuse aș vrea să văd și topurile voastre pentru 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu